Nyheter

Vi stenger for nye ordre

PDFSkriv utE-post
Skrevet av Christian Wig
okt102013

Fra 10. oktober har vi stengt nettbutikken for nye ordre.


I tiden frem til 1. desember vil vi fokusere på å sluttføre de ordrene som allerede er mottatt. Det har vært god pågang de siste ukene, og det er tydeligvis mange som vil utnytte muligheten før den operative driften legges ned.

 

Dramatisk forenkling av albumkopiering!

PDFSkriv utE-post
Skrevet av Christian Wig
mai252013

album produkt

Vi må innrømme det: Kopiering av hele fotoalbum har hittil vært altfor vanskelig! Så nå gjør vi en dramatisk forenkling! Alt samles i ett integrert produkt for både digitalisering og print. Alt du må gjøre er å angi omtrentlig antall albumsider, og mange kopier du vil ha av hvert album.

Resten tar vi hånd om, se produktbeskrivelsen for Albumkopi - digitalisering og print.

Du kan levere store og små album i samme ordre, slipper å skille mellom albumstørrelser over eller under A4, slipper å velge ett produkt for digitaliseringen, et annet for første kopi print og et tredje for etterfølgende kopier, slipper å ta stilling til hvilket format albumkopiene skal ha (kvadratisk, stående eller liggende A4 osv).

Dette er det ideelle produktet for å løse den grunnleggende problemstillingen "Hvem skal arve fotoalbumene?". Her kan barn og barnebarn få hvert sitt eksemplar, og pris pr albumkopi blir betydelig lavere jo flere album du bestiller. Og dette produktet egner seg like godt til kopi av hyttebøker som til fotoalbum!

Og hva hvis du ikke er interesser i kopi av albumsidene, men bare av enkeltbildene? Vi har gjort forenklinger for dette også. Nå dekker produktene digitalisering standard og digitalisering standard/Pluss også kopiering fra fotoalbum med innlimte papirbilder.

 

Sist oppdatert mai252013
 

Vårkampanje!

PDFSkriv utE-post
Skrevet av Christian Wig
mar202013

"Våren er vakker for den som lenge har hatt vinter" Bjørnstjerne Bjørnson.

Vi er i vårmodus og ønsker at du skal oppleve dine gamle bilder og våren på ny!

Vårkampanje med 20% rabatt på Digitalisering/Standard og Digitalisering Standard/Pluss f.o.m. 20. mars t.o.m. 12. april. Benytt noen av påskedagene til å finne frem blinkskuddene dine.

PS: Vi har stengt i påskeuken. God påske!

Varkampanje

Sist oppdatert mar202013
 

Side 1 av 8